Weisz Fanni édesanyjának szomorú vallomása: évek óta nincs kapcsolata a lányával, és leendő vejével sem beszél. Mi van a háttérben?



Weisz Fanni édesanyja, Ágnes évek óta hallgat arról, hogy valójában mennyire megromlott a kapcsolata lányával, és hogy a leendő vejével sem beszélnek. Az asszony abban bízik, hogy Fanni majd visszatalál hozzá, de egyelőre a közelgő esküvőjére sem hívta meg őt, és a siket modell közösségi oldalairól is le van tiltva. 

Lénárt Ágnes, Fanni édesanyja teljesen összetört, amikor megtudta, hogy lánya hamarosan kimondja a boldogító igent, és őt nem hívták meg az esküvőre. Ráadásul a szervezés minden pillanatából kihagyták. Úgy gondolja, hogy mindez nem Fanni hibája.

– Eddig hallgattam, de most már nem bírom tovább. Három éve nem tölthettem vele egy napot sem, nem ölelhettem magamhoz a kislányomat, ami egy anyának a világon a legnagyobb fájdalom. Ezalatt az idő alatt egyszer találkoztunk egy kávéra, majd egy nyilvános sajtóeseményen, de akkor sem tudtam vele négyszemközt beszélni. Korábban a közösségi oldalon és SMS-ben írtunk egymásnak, de közel egy éve ez is megszűnt. Mindenhonnan le vagyok tiltva. Az igazság az, hogy elég rossz a kapcsolatom a leendő vejemmel.


Fanni és Ági egy évvel ezelőtt találkoztak utoljára (Fotó: Máté Krisztián)

– Miután Fanni és a vőlegénye elköltöztek az otthonunkból, a lányom pár hónap múlva ismét hazajött. Majd néhány hónap elteltével az egyik pillanatról a másikra hosszú hetekre eltűnt a szemem elől. Nem válaszolt semmilyen megkeresésemre, rettegtem, hogy baja eshetett. A barátai sem érték el. Ebben az időben néhány nap alatt nyolc kiló ment le rólam, a fiam, Gábor, próbált ételt erőltetni belém, konkrétan összeroppantam. De nem Fannit hibáztatom ezért. Tudom, hogy az esküvőre azért nem hív meg, mert fél, hogy csalódást okozott, hogy mérges vagyok rá, nem mer a szemembe nézni. Pedig semmi sem tenne boldogabbá, mint az, ha újra láthatnám, ha magamhoz ölelhetném, hiszen egy anya mindig szereti a gyermekét. Szeretném, hogy Fanni boldog legyen, de elképesztően fáj, hogy ennek nem lehetek a részese. Úgy érzem, hogy végérvényesen el akarnak szakítani a lányomtól, és ezt nem hagyhatom.

– Eltávolodtunk, de mindig küzdeni fogok érte, szeretném, ha tudná, hogy mindig ott leszek neki. Már csak azért imádkozom, hogy úgy haljak meg, hogy tudom, Fanni biztonságban és boldogságban él. Most sajnos nem vagyok ebben biztos – tette hozzá. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!