Mindenkinek tudni kell róla! Szeretném, ha felhívnátok erre az új módszerre mindenki figyelmit, hogy ne történhessen senkivel meg ez a szörnyűség...



Gyorsan terjed a Facebookon ez a figyelmeztetés:

'A WestEnd City Centerben voltam, bementem a Sparba venni néhány dolgot estére. Miután végeztem, a parkolóba mentem a kocsimhoz. Gyors bepakoltam a csomagtartóba, beültem és akkor vettem észre, hogy a szélvédőn egy boríték van. Hirtelen azt hittem valami reklámanyagot kaptam, így nem foglalkoztam vele igazán, elindultam hazafelé
Út közben a visszapillantóba tekingetve furcsa volt, hogy egy fekete kisbusz szerű autó mintha utánam jönne. Egészen szinte a házunkig követett. Nagyon meg voltam rémülve, hazaszóltam a férjemnek, hogy nyissa ki a nagykaput, hogy egyenesen az udvarra állhassak be, mert egy autó a nyomomban van. Az utolsó saroknál nem kanyarodott utánam, hanem tovább hajtott egyenesen. Hazaérve a kocsiból kiszállva kérdezte a férjem, hogy hol az autó ami követ? Elmeséltem neki, hogy mi történt. Mit ne mondjak eléggé berezeltünk mindketten. Azután kinyitottuk a borítékot, ami az ablaktörlő lapát alá volt dugva.Egy kisebb összeg volt benne! Természetesen hamis pénz volt!
Jeleztük a rendőrség fele is az esetet, akik elmondták, hogy ez egy új emberrablási trükk amivel próbálkoznak! Addig követnek, amíg meg nem állok, hogy kiszálljak és elvegyem a borítékot a szélvédőről. Ekkor mellém húzódva kinyitnák a kisbusz oldalát és betuszakolnának, majd valószínű soha többet nem hallana rólam a családom. Lehetséges, hogy a parkolóban csak azért nem próbálkoztak, mert nem egyedül voltam, hanem mások is mozgolódtak abban az időben.
Köszönöm, hogy elolvastad és azt is, ha megosztod!'

Fel szeretnénk hívni erre az új módszerre mindenki figyelmét, hogy ne történhessen senkivel meg az a szörnyűség, hogy az emberrablók áldozata lesz! Legyetek nagyon óvatosak út közben, ha egy mód van rá, ne álljatok meg csak olyan helyen amit biztonságosnak éreztek és más emberek is vannak!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!