Mindenkit zavar, ha a bőr veszít a feszességéből. Ne nézzük tétlenül! 3 összetevőből remek krém készíthető!A krémes bedörzsölő titka a kávéban és a benne lévő koffeinben rejlik, ami erős antioxidáns. Ha bedörzsöljük a bőrünket kávédarával, akkor az antioxidánsok a bőrön keresztül felszívódnak, és elejét veszik a bőr korai öregedésének.

Összetétele:

1 csészényi darált kávé (koffeines! lehetőleg jó minőségű!)
1 csésze kristálycukor
1 csésze olíva olaj vagy hidegen sajtolt egyéb jó minőségű olaj

A három összetevőt turmixgépben alaposan keverjük addig, amíg krémes állagú nem lesz. Üvegbe téve, hűtőben tároljuk.Felhasználási javaslat:  zuhanyzás közben dörzsöljük át vele alaposan a narancsbőrös testfelületeket. Masszírozzuk pár percen keresztül. Minél tovább, annál jobb. Csak ügyeljünk arra, hogy ne fázzunk meg közben. A melegvizes leöblítés után engedjünk a felületre hideg vizet, majd újra meleget.

A készítménynek több áldásos hatása is lesz: eltávolítja az elhalt hámsejteket, hidratálja, puhává varázsolja a bőrt, és megszabadít a cellulitisztől. Persze nem a legelső alkalommal! Hetente 2-3 alkalommal meg kell ismételni a bedörzsölést. Pár hét után látni kell az eredményt!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!