Motoros lánnyal ütközött Kozsó – a nő súlyos sérüléseket szenvedett.



Hátborzongató fotók kerültek a Bors birtokába, amelyeken egy fiatal lány látható szörnyű sérülésekkel a testén. Az arcán annyi a seb, hogy még a barátai sem ismernek rá, a karjai lila foltokkal vannak tele. A lábain hosszú horzsolások nyoma, a bal hátsó combja fekete a véraláfutásoktól, ugyanazon a lábán eltörve a sípcsontja és a szárkapocscsontja. A sebeket L. Ivett egy közlekedési balesetben szerezte, Kozsóval ütközött.

Augusztus 19-én, a délutáni órákban L. Ivett robogóval haladt egy budapesti kereszteződésben, ahol máig tisztázatlan körülmények között összeütközött Kozsó személygépkocsijával. A csattanás olyan erejű volt, hogy a lány a levegőbe repült, és méterekkel a járművétől ért földet. A vizsgálat befejeztéig nem tudni, hogy pontosan ki és milyen mértékben volt hibás a közúti balesetben, az azonban bizonyos, hogy mindkét résztvevő másképp emlékszik vissza arra az augusztusi délutánra.

– Én úgy tudom, hogy ment az úton egyenesen, balra akart kanyarodni, kitette az indexet, az autó pedig hátulról eltrafálta. Ivett tapasztalt ro­bogós, évek óta vezet, és még soha nem volt balesete – mondja a barátnő, aki nagyon aggódik a lányért, mert vélhetően hónapokig nem tud majd dolgozni, jelenleg a tartalékait éli fel. Lapunk úgy tudja, hogy a karambol után Kozso azonnal megállt, és kiszállt az autójából, a rendőrséget és a mentőket egy szemtanú hívta ki. Az énekes együttműködő volt, végigvárta, amíg folyik a helyszínelés, és amíg a mentőbe teszik a robogós lányt. A történteket viszont egészen másként meséli el, úgy emlékszik például, hogy a mentőt ő hívta.

– Egy jobb kezes kereszteződésben nekem volt elsőbbségem, amikor oldalról belém szállt egy motoros – mondja a saját verzióját a Borsnak, az énekes. – Azonnal megálltam, kiszálltam, és segítettem neki. Bárki más segített volna, emberként viselkedtem, ez természetes. Mentőt hívtam, és megvártam amíg ellátják. Nagyon sajnálom, hogy megsérült, remélem, minél ha­marabb felépül, nincs felelősségem az ügyben. Hogy kinek van igaza, azt majd a folyamatban lévő rendőrségi nyomozás dönti el. Forrás: Bors

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!