Az interneten kér segítséget, hogy a 4-ből melyik ruha áll neki a legjobban.Egy rendhagyó szavazás, rendhagyó szereplőkkel.

A 93 éves ausztrál Sylvia Martin 20 éve ismerik 88 éves Franket. A férfi már többször megkérte a kezét, ám ő mindig visszautasította, mégpedig azért, mert tiszteletlenségnek érezte elhunyt férjével szemben, hogy nevet változtat. Ám amikor Sylvia megtudta, hogy nem kötelező nevet változtatnia, igen mondott. 

Az esküvői ruha kiválasztásához egy esküvői szalon segítségét kérte. Ráadásul a koszorúslányaival érkezett. Fontosnak érezte, hogy az esküvőt úgy kezelje, ahogy illik, és mindenben úgy járjon el, ahogy a fiatal menyasszonyok is teszik. Igaz, hogy ő már dédnagymama...

Az idős hölgy lelkesedése átragadt a ruhaszalon tulajdonosaira is, és Facebook oldalukon elindítottak egy szavazást, hogy melyik ruha áll legjobban az idős hölgynek.

Számtalan komment és rengeteg megosztás bizonyítja, hogy milyen jó az ötlet! Sylviát és vőlegényét pedig elárasztották a jókívánságok és felajánlások a világ minden pontjáról.

Forrás: Facebook

►►KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!