München belvárosában készült a felvétel. Ez provokáció lenne?Mintegy 15 muszlim férfi látható azon a mobiltelefonnal készült felvételen, amely a napokban került fel az internetre, és kavart hatalmas vitát. A videó készítője azt filmezi, amint a migránsok a müncheni Karlsplatz kellős közepén imádkoznak. A muszlimoknak nem nagyon tetszett, hogy filmezik őket, ezért többször is megpróbálták őt elküldeni. A videó tanulsága szerint olykor békésen, olykor viszont komoly indulatokkal, már-már erőszakos fellépéssel.

Az egyik imádkozó bevándorló többszöri Allah akbar (Allah a legnagyobb) kiáltással próbálja meg távozásra bírni a férfit.

A videó alatt éles vita alakult ki. Vannak, akik szerint a férfi direkt provokálja a szerencsétlen migránsokat, és vannak olyanok is, akik szerint ez már nem az első területfoglalási próbálkozásuk a bevándorlóknak, akik azt bizonygatják, hogy a német törvények rájuk nem vonatkoznak.

De olyan hozzászólás is olvasható, ami szerint ez jól mutatja Németország jövőjét, azzal a kitétellel, hogy néhány év múlva már a muszlimok lesznek többségben, és senki nem mer majd rájuk szólni. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!