A szomszédok, amikor meghallották a kislány édesanyja üvöltését, rögtön a család segítségére siettek.



A kétéves ukrán kislány, míg nem figyeltek rá szülei, bemászott az udvaron álló Zsiguliba, amiben talált egy doboz gyufát. A gyerek édesapja már csak a lángoló autóra lett figyelmes - írja a borsonline.

A 27 éves férfi hiába szaladt a kocsihoz, amilyen gyorsan csak tudott, kislányára súlyosan összeégve, mozdulatlanul talált rá benne. Azonnal eloltotta a tüzet, a kétévest pedig bevitte a fürdőszobába. A szomszédok, amikor meghallották a kislány édesanyja üvöltését, rögtön a család segítségére siettek. Ők hívták ki a mentőket is, de már hiába, a gyermek a lángok áldozata lett.


A helyszínelés során a tűzoltók egy doboz gyufa, és körülötte elégett gyufaszálak maradványait fedezték fel az autóban. Arra a következtetésre jutottak, hogy a gyermeknek valahogyan sikerült bemásznia apja kocsijába, melynek kesztyűtartójában megtalálta a doboz gyufát. Feltehetőleg játszani kezdett vele, és véletlenül meggyújtott egyet, amit aztán ijedtében ráejtett az ülésre. A gyúlékony huzat hamar lángra kaphatott, így a kislánynak esélye sem volt még csak segítségért kiáltani sem.

A kórboncnok szerint a gyermekkel nem a tűz, hanem szén-monoxid mérgezés végzett. Az ukrán rendőrség még vizsgálja a kislány halálának körülményeit, valamint a szülők felelősségét a tragédiában. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!