Egy bejárat sem túl megnyerő, de próbálj egyet kiválasztani, amin biztosan nem lépnél be! Megmutatjuk, mit üzen!Egy bejárat sem túl megnyerő, de próbálj egyet kiválasztani, amin biztosan nem lépnél be! 

A döntésed olyan félelmeket tár fel, amiről lehet, hogy nem is tudsz!

1.
Nagyon fél az egyedülléttől, a magánytól. A félelmed hátterében állhat egy nehéz gyermekkor, a szülők válása, vagy épp nagyon mély szerelmi csalódás. Beszélj ezekről a félelmekről, és meglátod, könnyebb lesz utána.

2.
Nagyon félsz a haláltól. Sokat gondolsz rá, és szinte rettegsz attól, hogy ne történjen tragédia se veled, se a családoddal. A halált próbáld  az élet szerves részeként felfogni, és olvass olyan történeteket, amit a klinikai halál állapotából visszatérők jegyeztek le.

3.
Zárkózott vagy, mert nem szeretnéd kiszolgáltatni magad másoknak. Szorongsz ha társaságban vagy, főleg, ha sok az ismeretlen. Nem szereted az újat, ragaszkodsz a sablonjaidhoz.  Próbálj nyitottabbá válni, és oldódni fog a feszültséged.

4.
Legjobban attól rettegsz, hogy az anyagi biztonságod veszélybe kerülhet. Rettegsz attól, hogy elveszíted a munkád, vagy épp hajléktalanná válsz. Ha szembenézel a félelmeiddel, és beszélsz róla, már nem is lesznek olyan ijesztőek.

5.
Vannak félelmeid a jövővel kapcsolatban. Sokat rágódsz azon, hogy mi várhat még rád, és ezen könnyen bepánikolsz. Pedig nincs okod rettegni, ha a döntéseid előtt alaposan mérlegelsz.

6.
Rettegsz attól, hogy a figyelem középpontjába kerülj. Szinte megnémulsz, ha nyilvánosan kell beszélned. Építeni kellene az önbizalmadat. Bármire képes lehetsz, ha elhiszed magadról!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!