Több tízezer embert érint!



Erős fény- és hanghatással járó fáklyázás Dunakeszi és Gödöllő térségében 2017. október 16-án reggel.

Az FGSZ Zrt., a hazai nagynyomású földgázszállító rendszer tulajdonosa és az üzemeltetője fáklyázással járó karbantartási munkát végez a Zsámbok – Pilisvörösvár nagynyomású földgázszállító vezetéken szakembereinek felügyelete mellett.

A fáklyázás, vagyis a technológiai rendszer nyomásmentesítésének időpontja: 2017. október 16. hétfő 07.00-11.00 között, várhatóan 4 óra időtartamban, helyszíne: Dunakeszi szakaszolóállomás – a település Budapest felőli részén, a 2-es főút mellett – és Gödöllő gázátadó állomás – az M31-es autópálya és a 3-as számú főút kereszteződésénél – melletti fáklyák.

A fáklyák láthatók Dunakesziről, Budakalászról, Szentendréről, a békásmegyeri lakótelepről, Pomázról, Káposztásmegyerről, az M0-s autóútról; illetve az M31-es autópályáról és Gödöllőről.

A művelet nem jár fogyasztói gázszünettel, a lakosságot nem veszélyezteti, azonban erős fény- és hanghatással jár.

A munkálatokról az előírások szerint tájékoztatták a területileg illetékes hivatalokat és szerveket, így például az érintett önkormányzatokat, a rendőrséget, a katasztrófavédelmet, a tűzoltóságot, a légügyi hivatalt. iForrás: hrado.hu 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!