Az egyszerűsége teszi különlegessé. Ha fényekkel kombinálod, még szebb!A húgoméknál voltam és nagyon meglepődtem, amikor megláttam milyen csodás dolgokat készít. Egy fehér kartonpapír volt előtte az asztalon meg egy kinyomtatott sablon. Nem is gondoltam volna, hogy ebből ilyen különleges dekorációt lehet készíteni!

Ha kreatív vagy és szeretnél különleges karácsonyi dekorációkat készíteni, csak fehér kartonpappírra, egy sablonra, ceruzára és ollóra lesz szükséged.

Keress egy karácsonyi képet, amit sablonként használhatsz. Nyomtasd ki, vagy ha jó a kézügyességed rajzold le, tetszés szerinti méretben egy fehér kartonpappírra, vágd ki és hajtogasd össze. Elhelyezheted az ablakpárkányon, vagy akár a nappaliban is, csak néhány karácsonyfadísz kell mellé, hogy még ünnepibb legyen.

A következő dekoráció nagyon könnyen elkészíthető, vágj ki több épületet és csillagokat, hajtogass apró fenyőfákat. Állítsd a dekorációt az ablakhoz, vagy egy szabad bútorfelületre és fújd körül műhóval. Már kész is az ünnepi dekoráció. Forrás

A fényekkel is játszhatsz, használhatsz karácsonyi izzókat.

Vedd elő, amire szükséged lesz és már kezdődhet is a munka.

Rajzolj és vágd körül.

A karton alsó részét hajtsd be, hogy talpa legyen, így meg fog állni az ablakban, vagy a szekrényen.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!