Aki bármit tud, értesítse a rendőrséget!A rendőrség emberölés bűntett miatt körözi Szentesi Zsolt 32 éves tiszalöki lakost, aki két felnőttet és két fiatalkorú gyermeket késelt meg ma hajnalban!
A rendőrség kéri a lakosságot, hogy ha valakinek van bármilyen információja az elkövetőről, értesítse a hatóságokat!

Az eddigi információk szerint a férfi szerdán hajnalban berontott volt élettársa tiszalöki házába, ahol egy késsel megsebesítette a 37 éves nőt, egy másik felnőttet és a velük lévő két gyereket: egy 13 éves fiút és 15 éves lányt. A vérengzés után elmenekült, egyelőre nem tudják, hol van. A rendőrség a hajnali óráktól nagy erőkkel keresi, ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A férfi körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fülei elállóak. Haja színe barna és rövidre nyírt. A bűncselekmény elkövetésekor kék színű nadrágot és piros színű pólót viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-42/524-600 telefonszámon.
Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívószámok valamelyikén is.

►►KÉRJÜK

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!