Panka edzés közben egy nehéz ugrás után rosszul lépett.Liptai Claudia szomorú bejegyzést tett közzé az Instagram oldalán.

A kórházból posztolt, kiderült, hogy a kislánya a gimnasztikaedzés során megsérült és be kellett gipszelni a lábát. Panka nagyon elkeseredett, hiszen így valószínűleg ki kell majd néhány versenyt hagynia.

„Sajnos szomorúan alakult a tegnap esténk. Panka az edzésen egy nehéz ugrás után rosszul lépett és komoly sérülést szenvedett. Sokkoló volt látni anyaként. A lelki könnyeket főleg az okozza, hogy ennyi befektetett munka után mi lesz a versenyekkel, amiért annyit dolgozott. A tegnapi estén a Heim Pál gyermekkórház sebészeti ügyeletén orvosok, ápolók törölték le ezeket a könnyeket. Nagyon köszönöm a gyors segítséget mindenkinek, Évinek külön.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sajnos szomorúan alakult a tegnap esténk. Panka az edzésen egy nehéz ugrás után rosszul lépett és komoly sérülést szenvedett. Sokkoló volt látni anyaként. A lelki könnyeket főleg az okozza, hogy ennyi befektetett munka után mi lesz a versenyekkel amiért annyit dolgozott. A tegnapi estén a Heim Pál gyermekkórház sebészeti ügyeletén orvosok, ápolók törölték le ezeket a könnyeket. Nagyon köszönöm a gyors segítséget mindenkinek, Évinek külön. Örök hála Dr. Béres Györgynek. Köszönöm Panka barátnőinek a támogatást mert biztos vagyok benne, hogy ennek a szeretetnek komoly gyógyító ereje lesz. Szeretünk kislányom. @gesztesipanka

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!