Egyelőre csak találgatunk...



Vujity Tvrtko a Facebookon elemezte Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságát, valamint az Év sportolója gálán látottakat:

'Amit Ti nem láthattatok: tegnap a sportgálán sosem tapasztalt fotóstömeg fényképezte az érkezőket, ám vakuerdő igazán akkor árasztotta el fénnyel az előteret, amikor megérkezett Shane. Majd megérkezett Katinka. Ezt követően pedig több kolléga összepakolt és elment. Megtették kötelességüket, mehettek.
A Nemzeti Színház impozáns épületének nézőtere színültig megtelt sportolókkal, sportvezetőkkel, olimpiai és világbajnokokkal. Ám még közülük is sokan a rezdüléseket figyelték. A nézőtér jelölteknek fenntartott részében a két főszereplő tényleg nem ülhetett volna távolabb egymástól. A nézők közül pedig sokan jobbra, majd balra, majd ismét jobbra, majd ismét balra tekintettek.
Alakulhatott volna másképp: úgy, hogy a 460 sportújságíró szavazata alapján más lesz az év edzője. Esetleg más az év sportolónője. De ez már történelem, a műsorközlő azt közölte, hogy az év edzője Shane Tusup. Felállt. Begombolta öltönyét. Megpuszilta anyukáját. Fellépett a színpadra. Átvette a díjat. Papírokat vett elő. Intett a műsorvezetőnek. Fújt egy nagyot. És remegett a keze... (...) Állt ez a fiú és harcolt. Harcolt a magyar nyelvvel, harcolt a papírokkal, remegő kezeivel. Harcolt a könnyeivel. Iszonyatos erő kellett mindehhez. Mi jut eszembe a beszédről? EMBERI!' - írta a riporter közösségi oldalán.

Tvrtkónak Sós Csaba szövetségi kapitány elmondta, hogy Katinkának előbb-utóbb be kell jelentenie, hogy ki lesz az edzője a következő évben. 

Shane Sportgálán elhangzott beszédét ITT találjátok.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!