Hatalmas felháborodás követte a TV2 pénteki időjárás-jelentését, ahol a humorosnak mondott Horváth Szilárd időjós rendkívül kínos helyzetet okozott, miközben a várható időjárásról esett szó. Döbbenjen meg azon, hol tart a magyar média - azon belül is Andy Vajna házicsatornája - 2016-ban!Az időjós Horváth Szilárd roppant kínosan, fingós hangbejátszásokkal mutatta be a különböző széltípusokat a péntek esti híradót követően, miközben a nézők a várható időjárásra lettek volna kíváncsiak. A botrányos eset után a TV2 közleményt adott ki arról, hogy csak viccnek szánták a tenyek.hu-ra felkerült időjárás-jelentést.

A mostanában sokat kritizált csatorna egyre több meglepetést okoz, ahol Horváth Szilárd gusztustalan időjárás-előrejelzése csak fokozta az elégedetlenséget és a felháborodást. A csatorna álláspontja viszont ezzel szemben az, hogy érdemes a videót megnézni és nevetni azon, ahogy Horváth Szilárd stílusában „Elszelel a jó idő”.
Aztán a sok milliárd forint állami hitelből felvásárolt kereskedelmi tévé időközben mégis úgy döntött, hogy eltávolítja a Tények24 online adásából a videót.

Talán mégsem volt annyira humoros, sokkal inkább kínos, ahogy Horváth Szilárd telefingta a Tények internetes időjárás-jelentését?
DÖNTSÉK EL ÖNÖK, NÉZZÉK MEG A RÖVID VIDEÓT!HA SZERINTED IS MEGDÖBBENTŐ, ÍRJ EGY KOMMENTET ÉS NYOMJ EGY LÁJKOT - AZTÁN

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!