A művésznő kipakolt a kispesti otthonából, és egy gyáli kertes házban kötött ki.



Nagyobbik dédunokájával, kis Tinával költözött új otthonba Bangó Margit. A Kossuth-díjas művésznő kipakolt a kispesti otthonából, és egy gyáli kertes házba költözött a tizenhat éves dédunokájával. 

Még most dobozolunk ki. A költözés három napig tartott, de a dobozokból már hetek óta pakolunk ki, most közöttük élünk - nyilatkozta.

Kis Tinám a fő segítségem ebben, nagy Tinám pedig az ügyintézőm. Amit én nem tudok elintézni, abban ő segít' - mondta Bangó Margit, aki annyira belevetette magát a pakolásba, hogy már létrára is állt. 

A művésznőnek régi álma vált valóra a költözéssel, mindig azt remélte, hogy az idő előrehaladtával hasonló otthonban élhet.

'Vidéki lánynak születtem, és mindig arra vágytam, hogy idősebb koromban vidéki házban élhessek, ahol vannak fák, virágok és nyugalom honol. Kettesben lakunk Tinámmal, de a családból is mindig meglátogat valaki minket, és az unokámék, Tináék is csak pár percre laknak.'

Bangó Margit féltve óvja a dédunokáját. Tinának még azt sem engedi, hogy biciklivel menjen az iskolába, mert szerinte az veszélyes.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!