Itt a magyarázat, miért kell erre odafigyelni.A tükrök sok titkot őriznek, sok babona, rituálé és jel társul hozzájuk. A tükör összekötő kapocs a mi világunk és egy másik világ között, és rajta keresztül a médiumok képesek lehetnek kommunikálni a lelkekkel. A médium a parapszichológiában a különleges érzékelési képességekkel rendelkező egyén neve, aki képes felfogni és közvetíteni bizonyos dolgokat, és akiről az okkult tudományok úgy tartják, képes kapcsolatot teremteni a szellemekkel.

Mi történhet, ha tükörbe nézel, amikor sírsz?

A gyógyítók már a régi időkben is tudták, hogy nem szabad tükör előtt sírni. Egy régi babona azt tartja, hogy amikor tükör előtt sírsz, lemosol az arcodról minden szépséget. A szellemek a másvilágon ezzel a szépséggel táplálkoznak.

Az energia és misztika több szakértője is úgy véli, hogy sok igazság rejlik ebben a babonában. Amikor valaki szomorú, és sír, ha ebben az állapotban tükörbe néz, gyengíti a védelmét az irigyei és a haragosai támadásaival szemben. Ez lehetővé teszi a másvilági lényeknek, hogy negatívan befolyásolják őt. Sőt, még az evilági ellenségei is kihasználhatják ezt a kínálkozó kaput az energiamezőben.

Ezért mindig mosolyogva, jókedvvel kell tükörbe nézni, örömet kell sugározni, és nem szabad megmutatni a problémáidat. Még akkor is, ha épp egy szomorú időszakon mész át, és a keserűség nem akar megszűnni, a tükörbe mosolyogva megmutathatod, hogy erős ember vagy, aki nem hátrál meg egykönnyen az ellenfelei elől. Márpedig az ellenségeid kiéhezett farkas falka módjára várnak, hogy lecsaphassanak.

Ez a misztikus tárgy ugyanakkor nemcsak kapocs két világ között, hanem egyben a te energetikai erőidet is felerősíti. Ezért nagyon gyakran használják különböző rituálékhoz, szerelmi varázslatokhoz, átkokhoz, és más szertartásokhoz, amelyek befolyásolhatják az embert és az akaratát.

Az ezoterikusok szerint, ha sírás közben a tükörbe nézel, a könnyeid a közeljövőben megszaporodnak, és egyre több problémát fogsz bevonzani az életedbe.

Mit kell tenned, ha tükör előtt sírtál?

Ha ez a kellemetlen helyzet már megtörtént, „át kell írnod” a hatásait. Először is, állj a tükör elé jókedvvel, mosolyogva, és hozz rendbe minden kárt: nem szabad szomorúnak lenned, könnyezned, még csak a bánat szikrájának sem szabad mutatkoznia a szemedben. Nézz pár percig szembe a tükörképeddel mosolyogva, és győződj meg róla, hogy a tükör úgy „emlékszik rád”, mint jókedvű, magabiztos emberre, aki nem fél a nehézségektől.

Ezt követően töröld le a tükröt, és ezután minden alkalommal, ha belenézel, mosolyogj, és mutasd meg, hogy már egy teljesen másik ember vagy, nem ugyanaz, akit a tükör a múltban „rögzített”.

Ezt a műveletet a lehető leggyakrabban meg kell ismételni, és miután a régi kép elhalványul, az életed jobbra fordul, és megszabadulsz a fájdalomtól.

Ha a gondok továbbra is visszatérnek, lehetséges, hogy a negatív erők máris hatással voltak rád, ebben az esetben jobb, ha beszerzel néhány talizmánt, hogy megvédd magadat. Ugyanakkor nem szabad kétségbeesned, higgy magadban, és abban, hogy a helyzet hamarosan jobbra fordul, és a siker újra rád talál majd.

Az lenne a legjobb, ha letakarnád a lakásban található tükröket, és csak akkor néznél tükörbe, amikor akarsz, és amikor készen állsz. Kerüld a külsőddel kapcsolatos negatív attitűdöket is, mert amikor a tükörbe nézve ítélkezel a külsőd felett, a helyzet csak rosszabbra fordul. Ha például bőrhibák miatt aggódsz, azok csak még inkább kihangsúlyozódnak, és mindenki más is észreveszi majd azokat.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!