Hat évet kellett várni!Kapócs Zsóka hat évi várakozás után, jövő tavasszal végre magához ölelheti kisbabáját. A színésznő számára a kicsi egészsége a legfontosabb, ezért nagyon odafigyel magára. Emellett azonban továbbra is azt csinálja, ami éppen jólesik számára, és a tempón sem lassított még.

Mint minden leendő édesanyának, Zsókának is rendkívül fontos, hogy magzatát biztonságban tudja, így mindent elkövet azért, hogy a pici egészségesen fejlődhessen. Biológiai szempontból nagyobb kockázatot jelent, ha valaki 35 éves kor felett szül, ilyenkor a kromoszóma rendellenességek kialakulása is nagyobb valószínűséggel előfordulhat. Kapócs Zsóka ezért minden olyan vizsgálatra elmegy, ami ilyenkor ajánlott.

„Amikor megtudtam, hogy babát várok, nagyon sírtam, persze örömömben.” – kezdte Zsóka. 'Mostanában jellemző rám, hogy kicsit engedékenyebb vagyok magammal, pedig azt hittem, nagyon szigorú leszek. Azért persze ésszel eszem, például próbálok fehérjedúsan táplálkozni. A sportolás egyelőre nem esik túl jól, de ez idővel majd biztosan változni fog. Nem mondanám magam túl aggódósnak, de arra például nagyon odafigyelek, hogy minden olyan vizsgálatra elmenjek, ami a modern tudománynak köszönhetően rendelkezésre áll. Ilyen például a Down-szindróma kiszűrésére is alkalmazott PrenaTest, amelyet nemrég végeztek el, és szerencsére mindent rendben találtak. Ez egy kockázatmentesen, már egy egyszerű anyai vérvétellel elvégezhető vizsgálat. Odafigyelek magamra az élet más területén is, de emellett mindig azt csinálom, ami jólesik, mert úgy gondolom, a szervezet tökéletesen jelzi, hogy mi a legjobb neki. A kezdeti nagy fáradtság már elmúlt, a napi programom még nem igazán változott meg, egyelőre nem engedtem túl sokat a tempóból. Rengeteg dolgom van: hobbiból koszorúkat gyártok, nemsokára elkészül az új lakás is, és a kisbaba körül is nagyon sok már most a teendő. Néha úgy érzem, nem is fogok mindennel végezni a szülésig.” – tette hozzá nevetve az újdonsült kismama. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!