Távozik a csatorna népszerű műsorvezetőnője



Mészáros Antónia egy tévéműsorban jelentette be, hogy nem folytatja tévés pályafutását az ATV-nél. Az UNICEF-hez megy, ahol ő lesz a szervezet magyarországi ügyvezető igazgatója.

Mészáros Antónia az egyik legképzettebb és legtapasztaltabb műsorvezető. Kifinomult stílusa, éleslátása miatt sokan kedvelik.

Az ELTE angol szakán diplomázott, dolgozott a BBC-nél, politikai háttérműsorok készítésével foglalkozott, de járt Koszovóban, Zimbabwéban és Irakban is - a haditudósítók közül egyedül ő jutott be az angol hadsereg sivatagi főhadiszállására. Londoni munkájával egyidejűleg a magyar sajtóban is jelentek meg írásai, 2005-ben elnyerte a Minőségi újságírásért díjat.

2006-ban könyvet jelentetett meg Az unió nomádjai címmel, ami az Európai Unióhoz történő csatlakozás után nyugatra vándorolt kelet-európai munkavállalók életével foglalkozik.

2006-ban került az MTV-hez A szólás szabadsága és Az Este című műsorokat szerkesztette, utóbbit vezette is, az MTV-s munkával párhuzamosan pedig dokumentumfilmeket forgatott a BBC World-re - az egyiket beválasztották az év legjobb BBC-s dokumentumfilmjei közé.

Az Orbán Viktorral készült 2010. júliusi beszélgetése után lkikerült a főműsoridős adásokból, és egy délutáni csevegőműsorban kapott helyet. 2011 nyarán a köztévétől többek között őt is elbocsátották. Ezután az ATV-n vezette a Szabad szemmel című vasárnap esti, majd péntek esti háttérműsort, valamint a Start című reggeli műsort. Előbbi megszűnt, utóbbiból kiszállt, és az Egyenes beszédben volt látható Kálmán Olga távozása után. Forrás

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!