A mi kis falunk sztárja rabolta el a szívét.



A népszerű színészt az idei év elején találta el Ámor nyila, amikor elkezdte próbálni a Nemek és igenek című darabot a Centrál Színházban. Itt ismerkedett össze A mi kis falunk Tecájával, Bata Évával (32), akivel három hónapja alkot párt. Úgy tudjuk, színházi berkekben nyíltan vállalják a kapcsolatukat, de a szemfüles nézők is többször látták már őket kézenfogva.

Mivel mind a ketten egyedülállóak voltak, nem is akarták titkolni a szerelmüket, így megkeresésünkre Bereczki Zoltán menedzsere és üzlettársa, Ferenczi Orsolya meg is erősítette a hírt. 

– Igen, együtt vannak, de egyelőre nem szeretnének nyilatkozni a kapcsolatukról – kaptuk a választ.

Bereczki az utóbbi időben többször nyilatkozott arról, hogy nyitott egy új szerelemre.
A mi kis falunkban szereplő Éva és a Drága örökösökben játszó Zoltán a Centrál Színház Nemek és igenek című darabjának próbáin szerettek egymásba

Bereczki Zoltán 2013-ban vált el Szinetár Dórától, ám életüket összeköti kislányuk, Zora. Azóta mind a ketten új életet kezdtek, Dóra hozzáment Makranczi Zalán színészhez, és a Budapesti Operettszínház musicalszínésznőjeként sikeres. Bereczki a korábbi operettes karrier után mostanra jegyzett prózai színész lett, a Lepkegyűjtő című darabja nemrégiben ünnepelte a 200. előadását. Jelenleg az RTL Klub Drága örökösök című sorozatban is látható.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!