Egy motivációs tréner elmondja, hogy miért fontos megszabadulnod ezek használatától.



A szavak, amelyeket nap mint nap használsz, jobban meghatározzák az életed, mint azt gondolnád, és számos információmorzsát is elárul a tudatalattid működéséről. A Vonzás Törvénye alapján minden ember azokat a dolgokat vonzza be, amelyek megegyeznek az érzelmi rezgés-frekvenciájával.

Egy motivációs tréner elmondja, hogy miért fontos megszabadulnod az alábbi 3 szó használatától.

1. “Remélem”

A “remélem” szó nagy alacsony energia-frekvenciával rendelkezik, de az emberek többsége, így vélhetőleg te is, nagyon sokszor használja beszélgetések közben. A “remélem” szó azt jelenti, hogy azzal nem rendelkezem, nekem olyanom nincs, csak ábrándozom olyasmiről.

Mikor azt mondod, hogy “remélem”, akkor nem hiszel a saját jövődben, a céljaidba, az erődben, nem gondolod, hogy megérdemled a jobb fizetést, az új autót, a boldogabb életet. A megoldás egyszerű: a “remélem” szót helyettesítsd a “tudom” szóval. Mond azt: “Tudom, hogy sikeres leszek”, “Tudom, hogy rám talál a szerelem”, “Tudom, hogy meg fogom oldani.”

2. “Szükségem van”

Ezt a szókapcsolatot azért nem szabad használni, mert az Univerzum úgy értékeli, hogy csak abban az esetben tudja számodra megadni amire vágysz, ha határozottabb vagy, és nem azt mondod, hogy “Szükségem van pénzre”, hanem, hogy “Rendelkezem pénzzel”, vagy, hogy “Szükségem van a szerelemre”, ahelyett mond inkább azt, hogy “Én egy szeretetre méltó ember vagyok, aki megérdemli, hogy szeressék”, vagy, hogy “Boldog vagyok”.

3. “Nem tudom”

A híres/hírhedt szókapcsolat, amely naponta több millió alkalommal hangzik el az emberek szájából. Ezt gyorsan felejtsd el, mert minden, ami fantasztikusan jó ebben a világban, a rengeteg találmány, gyógyszer, felfedezés, az nem olyan emberektől származik, akik azt mondták, hogy “nem tudom”.

Ehelyett azt mondták, hogy de “tudom”, és képes vagyok megteremteni azokat a lehetőségeket, amelyek jobbá teszik az életet. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!