Szívmelengető videó, amit a szülők készítettek kisfiúkról. Nem hittek a szemüknek!



A 2 éves Jack Coley, vagy ahogy ő hívja magát "Jack Jack" nem átlagos kisgyermek, hisz autista. A speciális idegrendszeri fejlődési rendellenesség sok kellemetlenséget okoz a hétköznapokban. Olyan váratlan helyzeteket idéz elő egyik pillanatra a másokra, amit a külvilág nehezen tud kezelni.

A kisfiú egyáltalán nem barátkozik. Szülein és testvérein kívül senkivel nem kommunikál, még a nagyszülőkkel sem. Nincsenek barátai.

A szülők nem akartak hinni a szemüknek, amikor a Disneylandben sétálva a kisfiú odament Hófehérkéhez, és első látásra beleszeretett.

Megbabonázva nézte a szép Hófehérkét... És Jack Jack, akit máskor megérinteni sem szabad egy idegennek, most odasimul a gyönyörű kosztümös lányhoz, és a fejét az ölébe hajtja.

Szerencse, hogy a szülők megörökítették a pillanatot! Szívmelengető videó arról, ahogy megtörik a jég: A 2 éves kisfiú zárt világából végre nyit a külvilág felé. A kisfiú nem beszél, de a tekintete annál többet árul el! Az ártatlan gyermeki rácsodálkozás csodaszép képei ezek! 

A szülők elmondták, a színpompás park egyéb látványosságai, a többi karakter teljesen közömbös volt a kisfiú számára. Csakis Hófehérke érdekelte. Ez a  mese varázsa!

S hogy ez nem múlt el nyomtalanul, itt a bizonyíték! A kisfiú azóta is átszellemülten nézi Hófehérkét - és mint édesanyja leírta. beszélni is hajlandó, hiszen kimondja, hogy MÉG! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!