Gyorsított eljárásban állították a bíróság elé.

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 42 éves kaposvári férfit, aki nem kis erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy levideózza fürdőző szomszédját.

Az ügyészségi közlemény szerint a vádlott 2018 júniusában, otthonában figyelt fel arra, hogy a szomszédos ház fürdőszobájában felkapcsolódik a villany. Mivel tudta, hogy a szomszédjában lakó nő készül fürdeni, ezért a porszívója csövére ráragasztotta felvétel módra állított mobiltelefonját, a szomszédos fürdőszobaablak alá settenkedett, majd az ablakhoz emelte a készülékét.

A kivitelezésbe azonban hiba csúszott, mivel a telefon nekiütődött az ablaküvegnek, a koccanásra pedig a szomszédasszony is felfigyelt. A nő észrevette, hogy mi történik, azonnal kiabálni kezdett, a kukkoló szomszéd pedig visszaiszkolt a saját házába, és azonnal törölte a felvételt. Azonban a rendőrök elfogták, az ügyészség pedig gyorsított eljárásban bíróság elé állította 'tiltott adatszerzés bűntettének' vádjával. A bíróság a vádlottat próbára bocsátotta (azaz elhalasztotta a büntetés kiszabását). Forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!