Ugye te sem akarsz a vekker elviselhetetlen hangjára ébredni...A legideálisabb választás egy halkan kezdődő, ám egyre erősödő, a természet hangjait a hálószobába csempésző dallam.

Vannak, akik az aktuális kedvenc dalukat állítják be ébresztő hangnak, ezzel csupán annyit érnek el, hogy nagyon hamar meg fogják utálni az adott zeneszámot, a reggeli kelést semmivel sem teszi könnyebbé a favorizált muzsika.

Érdemes adott időközönként váltogatni az ébresztőnket, hiszen egy bizonyos idő után ráununk a kiválasztott dallamra, amivel monotonitást érünk el a reggeli rutinban.

Ne a hangerő legyen az, ami kiugraszt minket az ágyból, figyeljük csak meg, hogy a reggeli nyugalomban igazán halk zene is elegendő az ébredéshez. Az szintén fontos, hogy ne közvetlenül a fejünk mellé helyezzük el a mobiltelefonunkat, hiszen ha kicsit nyújtózni kell a leállításához, az talán még inkább segíthet a felkelésben.

Ha igazán vidáman szeretnénk indítani a napot, állítsuk be ébresztőnek a Republictól a ”Jó reggelt kívánok!” kezdetű slágert vagy a V' Moto-rock együttestől a ”Fekszem az ágyon” című örök klasszikust. Persze, nem biztos, hogy mindenkinek beválik ez a tipp, de egy próbát megér!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!