Nem kell félni a mai naptól sem!



Kos 03.21 – 04.20. 
Türelmetlenül várja, hogy hátat fordíthasson kötelezettségeinek és félrevonuljon azzal, akit hevesen kíván minden pillanatban. Gyorsan összecsapja a munkáját és ahogy az elfoglaltságai engedik, máris minél messzebb rohan a hivataltól. Szerencsére megteheti. Ma nem kell tartania attól, hogy sürgős ügyekkel kell foglalkoznia.

Bika 04.21. – 05.20. 
Többször is szólni kell Önhöz, hogy egyszer meghallja. A munkában nem sok kárt tesz, csendes mosollyal befelé néz. Valóban, akkor voltak a legboldogabbak, amikor még semmijük nem volt. Leszámítva persze a hokedlit, a viaszosvászonnal borított, roggyant asztalt, a román könyvespolcokat, no meg az ágyat. Szegények voltak, de volt egy szódásszifonjuk, tv helyett az csillogott a sötétben, mint új országlásuk jelvénye. S ha kedve szottyant rá, egész kancsó szódát ihatott, mint egy király. Fejedelmi idők voltak!

Ikrek 05.21. – 06.21.
Sokszor bebizonyosodott már, hogy hiába tologatja a kellemetlen teendőket, végül is csak szembe kell nézni velük. Ezt a feladatot csakis Ön oldhatja meg. Az is igaz, hogy sok esetben az idő mindent megold és tetemes vesződségtől kíméli meg. A mai probléma azonban azok közé tartozik, amelyeket nem érdemes halogatni. Elvégre egykettőre túl lehet rajta.

Rák 06.22. – 07.22. 
Ha úgy érzi, megfakult személyiségének csillogása, tartson egy kis önvizsgálatot. Ne önsajnálatot, mint eddig, hanem számvetést. Nem megy minden olyan jól, mint korábban, de higgye el, szükség van néha egyedüllétre. Akkor tudja meg igazából, mit jelentett a másik személye, ha nincs Ön mellett. Ha még mindig nem érti, csak folytassa az önvizsgálatot! Ezek szerint valamivel súlyosabb a helyzet.

Oroszlán 07.23 – 08.23. 
Ezen a napon is gondoskodik arról, hogy irányítsa az eseményeket, nem tűri, hogy bárki beleszóljon abba, amit csinál. Még a Sorsot is tétlenségre kárhoztatná, ha Önön múlna. Telefonál, ügyintéz, tárgyal, nem lankad. Este választhat a csillagos ég alatti romantikus séta, vagy a nyüzsgő élet, a társaság között. Biztosan igyekszik majd úgy intézni a dolgait, hogy lehetőleg kijusson mindkettőből.

Szűz 08.24. – 09.23. 
Nevetséges volna azt remélni, hogy ezzel lezárult az ügy. Nem ússza meg ennyivel. De teljesen értelmetlen ez a nagy aggodalom, hiszen eddig is minden terv szerint sikerült. Meg kell adnia a lehetőséget a sorsnak, hogy közbeszóljon, hagyjon hát néhány nyitott kérdést! Az utolsó találkozásuk óta szerelme sok mindent másként lát. Ha engedi, hogy végigmondja, együtt kereshetnek kiutat.

Mérleg 09.24 – 10.23. 
Tökéletes a rend, a harmónia Ön körül, így nem kell aggódnia.  Már az is hasznos lehet, ha csak ezt az egy napot veszi ki. Ne feledje, ha nem piheni ki kellőképpen fáradalmait, egy idő múlva a munkája is megsínyli. Teljesítménye romlik, gyakrabban hibázik, fáradékonyabb, idegesebb. Megéri?

Skorpió 10.24 – 11.22. 
Nem vitás, hogy a sok hátrahúzó erő jelenléte nemkívánatos hatásokkal jár, és rengeteg energiáját vette el a céltalan küzdelem. A jelenlegi helyzetben az lenne a legnagyobb hiba, ha a történteken rágódna, s az elmúlt napok eseményeit elemezné. Törődjön többet inkább a közeli jövővel, s alaposan nézze át, mire van szüksége az eredményes munkához.

Nyilas 11.23 – 12.21. 
A meleg már elviselhető, próbáljon meg minél előbb meglógnia munkahelyéről, ma nem érdemes igazán sokat dolgoznia. Ha teheti, az elkövetkező három napban még csak gondolatban se foglalkozzon teendőivel. Vesse bele magát az ősz örömeibe, élje ki szenvedélyeit!

Bak 12.22 – 01.20. 
Energiája kifogyhatatlannak látszik. Egy keveset e szerelembe is kellene fektetnie. Párja ugyan türelmes és messzemenően tiszteli hatékony ügyintézéseit, de nem bánná, ha rá is szánna egy kis időt. Bármennyire tagadjuk, a romantikára napjainkban nagy szükség van. Ne hagyja, hogy mindig az ész diktáljon! Bízzon a csillagokban, a misztikus holdvilágban.

Vízöntő 01.21. – 02.20. 
Maradjon, vagy menjen? Ez ma a kérdés. Ha repülővel készül útra kelni, nincs mit tenni. Ha azonban autóval, avagy vonattal akart elmenekülni, inkább halassza el! Nagyobb bajok ugyan nem érnék, apróbb, idegesítő bosszúságok azonban igen. Ha külföldre tart, a muszáj éppen ma útra kelnie, gondosan ellenőrizze legalább az úti okmányait.

Halak 02.21. – 03.20. 
Aránylag csöndesen telik el ez a nap, jelentős eseményt, váratlan fordulatot hiába is várna. Így aztán módja van arra – amit más alkalmakkor általában elmulaszt megtenni – hogy aprólékos gonddal megtervezze a hétvégét. Az előkészületek gyakorlati részével való foglalatoskodást szívesen hárítja családtagjaira. Elvégre a hatékonyság alapfeltétele a munka jó megszervezése.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!