Az ősz új lehetőségeket rejteget számodra is. Pillants bele a jövőbe.



Kos

A Kos érzelmének és türelmének határai rendkívüli megpróbáltatásoknak lesznek kitéve, ezért fontos lehet számára, hogy olyan emberekkel vegye körül magát, akik kedvesek számára, és akiktől a segítség minden formáját hajlandó elfogadni. Az Kosokat jellemző szeptemberi energiaminőség a Türelem, szerencseszínük pedig a barna.

 

Bika

Számára a szeptember egy hidat képez a bekövetkező változások irányában. Igyekeznie kell lazán tekinteni a jövő felé, az elkeseredés helyett, és csak a pozitív gondolatokat helyezni előtérbe. Ezeket betartva, előbb-utóbb megvalósul a minőségi változás az élet minden területén, melyekre vágyott. A Bikákat jellemző szeptemberi energiaminőség a Törekvés, szerencseszínük pedig a lila.

Ikrek

Az Ikrek számára az elkövetkező időszak nagyon jónak ígérkezik, hiszen sikerül elérni a kitűzött célokat és magaslatokat, ezért úgy érzi majd, hogy végre beérett a befektetett munka gyümölcse. Szerelem terén is hasonló jó dolgok várnak az Ikrekre, élete tele lesz érzelmekkel és gyöngédséggel. Az Ikreket jellemző szeptemberi energiaminőség a Teljesítmény, szerencseszínük pedig az arany

Rák

A jövő a Rák számára sikert és csillogást tartogat, különösen szakmai téren, és ez nagymértékű elégedettséggel tölti el őt. Azonban figyeljen saját viselkedésére, mert hajlamos az arroganciára mások irányában, és ez nem vet jó fényt saját személyére. A Rákot jellemző szeptemberi energiaminőség az Elégedettség, szerencseszínük pedig a világoskék.

Oroszlán

Szeptember az Oroszlán számára egy lehetőségekkel teli hónapnak ígérkezik. Mozgalmas közösségi élet fogja jellemezni és sok boldogságban lesz része szerettei körében. Szakmai téren is az elégedettség fogja jellemezni, hiszen tele van jobbnál jobb ötletekkel, melyeket igyekszik is gyakorlatba ültetni. Az Oroszlánt jellemző szeptemberi energiaminőség a Siker, szerencse színük pedig a narancsszín.

Szűz

A Szűz számára ez a hónap a családról szól, ezért teljes energiáját az otthon és a család felé fordítja. Igyekszik elsimítani a régi konfliktusokat és otthonát gyarapítani újabb és újabb szerzeményekkel. Családja körében végre elérkezik számára a várt nyugalom és belső béke megélése. A Szüzet jellemző szeptemberi energiaminőség a Siker, szerencseszínük pedig a zöld.

 

Mérleg

Ebben a hónapban a Mérleg teljes mértékben a pihenésnek hódolhat. Jó periódus következik számára, amikor bátran megteheti, hogy csak saját személyére összpontosítson, feltöltve ez által a lemerült elemeket, és megújult erővel indulni az új célok felé. A Mérleget jellemző szeptemberi energiaminőség a Nyugalom, szerencseszínük pedig a rózsaszín.

Skorpió

Szeptember a Skorpió számára a belső konfliktusról és a zavarodottságról szól. A következő időszak döntéseit nem mások elvárásai alapján kell meghoznia, hanem saját személyes akaratának megfelelően. Nem ígérkezik egy könnyű időszaknak, ezért a fő szempont az legyen számára, hogy saját életének egyedüli ura önmaga. A Skorpiót jellemző szeptemberi energiaminőség a Belső erő, szerencseszínük pedig a türkiz.

Nyilas

Számára ez a hónap az önvizsgálatról szól. El kell döntenie, hogy mi a valóban fontos és teljesítenie kell saját álmát egy rég óhajtott utazással kapcsolatosan. Utazása során alkalom adódik új dolgok felfedezésére és ugyanakkor új álmok szövésére is. A Nyilast jellemző szeptemberi energiaminőség a Vágy, szerencse színük pedig a vörös.

Bak

A Bak számára ez a hónap a nyugtalanságról és a zavarodottságról szól, mégis meglepő módon a szerencse akkor bukkan fel számára, amikor a legnagyobb szüksége lesz rá. Ez önbizalommal töltheti el, és belső békét eredményez számára. A Bakot jellemző szeptemberi energiaminőség a Vágy, szerencseszínük pedig a sötétzöld.

Vízöntő

Ebben az időszakban a Vízöntő mások megsegítésének szentelheti életét, hiszen alkalom adódik számára, hogy érzelmi segítséget nyújtson a közvetlen környezetében élő embereknek. Szeretteivel való kapcsolatát a bensőség és a pozitív energia jellemzi. Ebből adódóan jobban sikerül majd fókuszálnia saját terveire is, mely rövidtávon meghozza gyümölcsét. A Vízöntőt jellemző szeptemberi energiaminőség a Kapcsolat, szerencseszínük pedig a barackvirágszín.

Halak

A Halak egész élete a szerelem körül forog szeptember folyamán. A romantika nagy szerephez jut életében, és szebbé, termékenyebbé teszi mindennapjait. Szerelmével rezonáló pozitív energiája hatványozottan erőt ad számára minden téren, ugyanakkor elárasztja személyét belső nyugalommal. A Halakat jellemző szeptemberi energiaminőség az Életerő, szerencseszínük pedig a sárga.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!