Persze nem büntetés, hanem FIZETÉS! Kitalálod mit kell csinálni ezért?A parlamentbe kell kerülni fideszes képviselőként…
Csak az ilyen tuti állásban fizetnek egyetlen szóért 68 milliót, és még benzinkártyát meg albérleti hozzájárulást is kap ehhez, miközben választókerülete sincs, és a bizottsági ülésekre sem jár be.

Hogy ki ez a szerencsés ember? Biztos nem ismered Bíró Márk nevét, pedig a fideszes képviselő már 6 és fél éve ül a parlamentben. Ezalatt még egyetlen vitához sem szólt hozzá, és nem volt önálló indítványa, így valószínűleg gondolata sem…

De hiába tagja a honvédelmi bizottságnak is, az idei 25 ülésből csak 5 alkalommal jelent meg, pedig választókerületi elfoglaltságra se hivatkozhat, mert mindkétszer listán jutott be a parlamentbe!

A lényeg csak most jön: a bizottsági jegyzőkönyvekben mindössze egyetlen szót írtak fel, amit ő mondott: „Ironman”. Ezt is akkor, amikor közbeszólt egy képviselő beszédénél, de sajnos a szövegkörnyezetből nem derült ki, hogy ezzel mit akarhatott mondani.
Persze mindezek nem akadályozták meg abban, hogy több mint 68 millió forintot vegyen fel fizetésként 2010 tavasza óta, no meg a benzinkártya és a 180 ezer forintos fővárosi albérlet is jár neki. És persze megszólaltatni sem sikerült még eddig őt...

Van még néhány rekorder rajta kívül, de a pálmát azért ő viszi el. Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója 10 év alatt egyszer szólalt fel, még 2007-ben, és ebben a ciklusban még bizottsági munkát sem kell végeznie.
Az ugyancsak fideszes Varga József 2012-ben, Simonka György pedig 2013-ban kért utoljára szót a parlamentben. És itt van még Budai Gyula is, aki bár korábban nagyon aktív volt, tavaly óta viszont már szótlan.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!