A születési hónapunk komoly befolyással bír az egészségünkre.Az egészség horoszkópodból megtudhatod, hogy mire kell figyelned, hogy elkerüld a betegségeket.

Membaca Horoskop itu Buruk? - Health Liputan6.com

Kos

Fejfájásra, migrénes görcsökre számíthatsz. A megelőzéshez igyál sok folyadékot és gyógynövény teát. Az elengedéssel vannak problémáid, szüntesd meg a lelki okokat a gyógyuláshoz.

Bika

Erőtlenség, általános gyengeség lesz jellemző az egészségügyi állapotodra. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, hogy a szervezeted ne szenvedjen hiányt rostokban és vitaminokban. Figyelj a lúgosításra is.

Ikrek

Az egészség horoszkóp szerint baleset okozta törés, zúzódás teheti tönkre a novemberi hónapodat, ha nem figyelsz eléggé. Mindig hallgass a megérzéseidre, és ne menj bele olyan dolgokba, amikből nem tudsz egyedül kimászni.

Rák

Emésztési zavarok, allergiás kiütések, ekcéma jelentkezhet a tested különböző pontjain. Menj el orvoshoz és próbálj diétázni, ne engedd, hogy elhatalmasodjon rajtad a betegség.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy orvosi segítségre lesz szükséged ebben a hónapban, az egészség horoszkóp alapján. Nem szereted az orvosokat, kórházban talán sosem jártál, de most engedd, hogy megvizsgáljanak főleg, ha ismeretlen eredetű fájdalmat tapasztalsz a gyomrod tájékán.

Szűz

Az egészség horoszkópod szerint kicsattanó egészségnek örvendhetsz ebben a  hónapban. Vigyázz, annak ellenére, hogy úgy érzed, nem lehetsz beteg, öltözz fel, mert akkor fázol meg a legkönnyebben, amikor egyáltalán nem érzed ennek a  veszélyét.

Mérleg

Légúti megbetegedésre számíthatsz, erős köhögésre, torokfájásra, amelynek a hátterében egy olyan dolog húzódik, amit nehezen tudsz lenyelni, nehezen fogadsz el. Gondold végig, hogy mi az, ami nem tetszik az életedben és szabadulj meg ettől a zavaró tényezőtől!

Skorpió

Fizikai betegségtől nem kell tartanod, és a lelki fájdalmaktól, traumáktól is megszabadulhatsz ebben a hónapban. Külső segítséget kapsz, hogy letedd azokat a terheket, amelyeket már régen nem kellene cipelned.

Nyilas

Ízületi problémákra számíthatsz akkor is, ha még fiatal vagy. Most nagyon oda kell figyelned ebben a hónapban, mert ha nem vigyázol a végtagjaidra, nem öltözöl fel rendesen, néhány év múlva akár kórházba is kerülhetsz ízületi bántalmakkal, gyulladással.

Bak

Nagyon kell vigyáznod  egy egyszerű megfázással is, mert, bár nem tűnik elsőre vészesnek, nagyon sokáig húzódhat, és szövődményekkel járhat, ha nem kezeled vagy kezelteted időben, és nem pihened ki. Ne vegyél semmit félvállról, és időben fordulj orvoshoz! Lehet, hogy szabadságot is érdemes lesz kivenned, hisz az egészséged az első, még ha látszólag kisebb problémáról is van szó!

Vízöntő

Frontérzékenység miatti szédülés, és túlpörgés miatti gyomorbántalomra számíthatsz. Próbálj kevesebbet dolgozni és törődj többet a testeddel. Heti egy lazító fürdőre mindenképpen szükséged lesz ebben a  hónapban.

Halak

Az egészség horoszkópod szerint fogaid jelezhetnek ebben a hónapban, ne hanyagold el semmiképpen, még akkor sem, ha úgy érzed, még nem fáj eléggé és a fogorvos halasztható. Kerüld a huzatos sarkokat, helyeket és öltözz fel szeles időben.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!