Újabb részleteket osztott meg a vádaskodókkal kapcsolatban.Havas Henrik megszólalt, és elmondta a véleményét a körülötte zajló botrányról. A Tanár úr szerint Baukó Éva sem piskóta, de amit Molnár Anikó tett vele, az az igazi csalódás. 

„Molnár Anikó más tészta, persze, nála is a pénz játssza a főszerepet, de remélem, megkérték az áramat. Mindkettőjüket, ha nem is áldozatnak, statisztának tartom, de számomra Anikó nagy csalódás.' - kezdte Henrik, aki szintén sok titkot őriz Anikóról, amiket továbbra sem szándékozik elárulni senkinek. 
'Ha tüzes fogóval tépnék ki a nyelvem, akkor is állnám a szavam. Szóval ez Anikó részéről csúnya árulás!' - folytatta Havas, aki szerint az a bizonyos vibrátor-ügy sem pont úgy volt, ahogy az egykori villalakó nyilvánosságra hozta: 

'Egy délután magányos volt, picit ivott is, és azzal hívott fel, hogy nagyon egyedül van, társra van szüksége. Adtam pénzt a sofőrömnek, és magam helyett elküldtem azt a vibrátort. Hogy megszolgálta-e az árát, azt nem tudom' - írta meg a Story Magazin.  Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!