Az egyik autóban öt illegális bevándorlót szállított egy német férfi.Eddig tisztázatlan körülmények között két autó összeütközött 2020. június 10-én 11 óra 10 perckor Budapest XXIII. kerületében, az 5-ös főúton, az M0-ás autóút magasságában. Az elsődleges adatok szerint a balesetben hét ember megsérült.

A Blikk információi szerint az egyik autóban öt illegális bevándorlót szállított egy német ideiglenes tartózkodási hellyel rendelkező férfi és épp a rendőrök elől próbált egérutat nyerni, mikor a baleset bekövetkezett.

'Az M5-ös autópályán Lajosmizse térségében a Készenléti Rendőrség járőrei - a KR NNI Székesfehérvári Osztályának információi alapján - akartak ellenőrzés alá vonni egy embercsempészéssel gyanúsítható férfit 2020. június 10-én. A gépkocsi vezetője a rendőri jelzésre nem állt meg, hanem elmenekült, ezért a járőrök követték. Az ellenőrizni kívánt autó sofőrje 11 óra 20 perckor a XXIII. kerületben elvesztette uralmát a gépjármű felett, és egy szemből érkező autóval ütközött. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfi autójában 5 illegális migráns utazott, továbbá a sofőr német ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkezik.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!