A férje is önkezével vetett véget az életének.



Korábban az asszony férje is önkezével vetett véget életének, így ez már a második tragédia egy éven belül a család életében.

Hétfőn felakasztotta magát a tavalyi országgyűlési választási kampányban csengeri örökösnőként ismertté vált asszony fia – tudta meg a 24.hu. A hírt a letartóztatásban lévő Sz. Gáborné korábbi ügyvédje is megerősítette.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a helyi rendőrőrs a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, 'idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.'

Korábban az asszony férje is önkezével vetett véget életének, így ez már a második tragédia egy éven belül a család életében – írja a portál.

A nőhöz kapcsolódó ügyet a Magyar Nemzet robbantotta ki a kampányban. Mint kiderült, Kósa Lajost 2012 őszén kereste fel egy ügyvéddel egy hölgy, aki 'Csengerben háztartásbeli', és azt állította, hogy nagy örökségnek lett tulajdonosa. Ennek kapcsán pedig a fideszes politikustól kért tanácsot, hogyan használja fel jól a pénzt. Kósa szerint az egész szélhámosság: bár előkerült egy dokumentum, amely szerint 4,3 milliárd euró felett rendelkezhetett, azt mondta, tiszta a lelkiismerete.

Tavaly márciusban az asszony most öngyilkosságot elkövető fia is megszólalt az ügyben, azt állította, hogy Kósa polgármesterként maga kereste fel édesanyját, miután a nő ügyvédje „kikotyogta a mesés örökség hírét” egy közös ismerősüknek. A fiú állítása szerint Kósa ezután vette fel a kapcsolatot az édesanyjával, hogy lenne ötlete, mit csináljanak a pénzzel.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!