Ma este a 21. század leghosszabb teljes Holdfogyatkozására kerül sor, amely az emberi kapcsolatokra is kihatással lesz.



Július 27-én a 21. század leghosszabb teljes Holdfogyatkozására kerül sor, amely az emberi kapcsolatokra is kihatással lesz: például viták, veszekedések robbanhatnak ki, feszültségek keletkezhetnek a családban, baráti társaságban. Most azt fogjuk felsorolni, mely dolgoktól tartózkodj ezen a napon.

Figyelem! Ezt nem szabad csinálni a mai Holdfogyatkozás ideje alatt!

1. Semmi buli, szórakozás

Tartózkodj a szórakozások szervezésétől, a bulizásoktól ezen a napon, mert hirtelen a nagy örömből hatalmas szomorúságban találhatod magad, hiszen ilyenkor pár perc alatt fenekestül megváltozhat az életed. Kellemetlen balesetek is történhetnek veled, ezért nem ajánlott ezen a napon, hogy kirúgj a hámból. Inkább maradj otthon, válassz egy biztonságos környezetet magadnak és lazíts.

2. Ha lehet, inkább ne főzz semmit a mai napon

Minél több időt töltesz ma a konyhában, annál nagyobb az esély, hogy valamilyen égési sérülést szenvedsz, vagy kiborítod a leveses tálat, netán elcsúszol és megütöd magad. Törekedj arra, hogy egyszerű, ha lehet hideg kajákat fogyassz, mert ilyen esetben kevesebb a sérülések esélye. És a házi munkát is hagyd másnapra. A lényeg, hogy inkább pihenj, olvass, és ne csinálj sok mindent a mai napon.

3. Ne fogyassz alkoholt

Az alkohol kiszárítja a szervezetet, ami azért nem jó, mert a Hold különös energetikai hatással van a vízre, ezért könnyen felborulhat a szervezeted egyensúlya, ha kiszáradsz. Inkább igyál friss vizet, ásványvizet, egészséges gyümölcsleveket, limonádét, amelyek hidratálják a szervezeted, megtartva az egészségedet. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!