A módszert reggel és este, étkezések előtt kell alkalmazni.



Egy hozzávaló, amely egyszerre pusztítja el a szájüregben lévő baktériumokat, megszünteti a rossz leheletet, és a lerakódások is megelőzhetők használatával!

Egy ősi ájurvédikus méregtelenítő eljárásról lesz most szó, amely csodás hatással bír, segít abban hogy megszabaduljunk a szájüregben tenyésző káros baktériumoktól, gombáktól.

Ezt a módszert olajrágásnak nevezik, és nagyon könnyen elvégezhető. Annyit kell tenni, hogy étkezések előtt 15–20 perccel olajjal ki kell öblíteni a szánkat. A szájöblítéses módszerben az is nagyszerű, hogy ezáltal nem csak a szájüreg válik tisztábbá, hanem sokkal kevesebb méreganyag fog bejutni a szervezetbe, így könnyebb lesz megszabadulni a már bekerülő káros elemektől, organizmusoktól, és ezzel több betegség kialakulása is megelőzhetővé válik.

Azok a bőrproblémákkal küzdő személyek, akik kipróbálták az olajrágás technikát, a tüneteik enyhüléséről számoltak, így megállapítható, hogy ez a módszer segít azokon is, akik életét megnehezíti a pikkelysömör, vagy a bőrgomba. Ugyanakkor ez a méregtelenítő eljárás enyhíti az ízületi gyulladások okozta tüneteket, a fejfájást, a hormonális zavarokat, csökkenti a gyulladásos betegségeket kialakulásának esélyét.

Mit kell tenni?

Használjunk hidegen sajtolt bio olajat, vagy kókusz-, vagy olívaolajat, elég két evőkanál mennyiség. Ezt étkezések előtt kell bevenni a szánkba, ahol 15–20 percig tartsuk, közben öblögessünk, rágjuk meg alaposan, hogy az olaj minden területre eljusson, és elpusztítsa a kórokozókat.

A módszert reggel és este, étkezések előtt kell alkalmazni. Az öblítés után köpjük ki a kagylóba a “fáradt” olajat, semmiképp se nyeljük el. Eleinte nem biztos, hogy könnyen megy az öblögetés, hiszen az olaj egyes embereknél kiválthat némi kellemetlen érzést, de idővel hozzá lehet szokni. És természetesen ennek az az ára, hogy kevesebb vírussal, baktériummal, gombával fertőződhetünk meg.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!