Ezt állítja a Svéd rendőrség…



A svéd rendőrség teljesen elvesztette az irányítást a bűnesetek felett a bevándorlási krízis óta, melyek száma látványosan megnőtt. Az országban 55 olyan „no-go” zónát tartanak számon, ahol mindennaposak az atrocitások, és a rendőröket is kövekkel dobálják meg.

A skandináv országok igyekeznek összefogni, hogy a migránsokat a Dublini rendeletre hivatkozva Magyarországra toloncolhassák, mivel a görögök helyett hazánk volt az első uniós tagország, amely regisztrálta a menekülteket.
Az ottani civil szervezetek állami támogatással készítik fel a „bennszülött lakosságot”, hogyan kell élni a migránsok mellett. A túlzott liberális bevándorlási politikája miatt Svédország az egyik legnépszerűbb célország a menedékkérőknek.

Viszont a bevándorlási válság óta rohamosan nő a bűnesetek száma, a lopás, a szexuális és csoportosan elkövetett bűncselekmények, de a vandalizmus is. Nőtt a hivatalos személyek ellen elkövetett bűnesetek száma is. Volt olyan, hogy maszkos elkövetők még egy rendőrautót is elloptak.

A rendőrök 80 százalékát a munkájukkal összefüggésben legalább egyszer már érte valamilyen támadás. A mindennapos veszélyek vállalásához viszont a fizetésük nagyon alacsony. Frusztráltak a túl sok bevetés miatt is, ráadásul bizonyos területeken már általánossá vált, hogy kövekkel dobálják őket!
A városok közül Malmöben van a legdurvább helyzet, ahol idén már 70 autót gyújtottak fel.

Svédország bepanaszolta Magyarországot a dublini egyezmény figyelmen kívül hagyása miatt. Emiatt a skandináv országok 2.000 migránst küldenének vissza hazánkba. Igyekeznek egységbe kovácsolni Dániát, Norvégiát és Finnországot annak érdekében, hogy közösen kötelezettségszegési eljárást indítsanak ellenünk. A svédek indoklása szerint mivel Magyarországon vették nyilvántartásba a menekülteket, ezért ez bizonyíték arra, hogy itt léptek be először az EU területére.
Persze ez nem igaz, hiszen a migránsok nyilvántartásba vételét Görögország mulasztotta el...

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!