Az apa azonnal értesítette a rendőrséget.A babafigyelő kamera vette fel a felháborító jelenetet, az apuka azonnal értesítette a rendőrséget.

Még a vér is megfagyott az ereiben annak a kaliforniai Playa Vistában élő James Coopernek, aki megnézte a lányai szobájába felszerelt babafigyelő kamera felvételeit, azután, hogy egy szerelő a házukban dolgozott.

'Feldühödtem, amikor megláttam a felvételeket.' - mondta a férfi a CBS híradójának, akinek egy 5 és egy 3 éves kislánya van.

A babafigyelő kamera felvételein azt lehet látni, ahogy a házban padlót javító férfi bemegy a kislányok hálószobájába, majd körbejár a szobában, aztán a szennyestartóban kotorász. Egyik pillanatban kivesz a szenntestartóból az egyik kislány bugyiját, majd az arcához emeli, szagolgatja. Majd elrakja, hogy magával vigye.

James Cooper azonnal rendőrségi feljelentést tett és a férfival is beszélt telefonon.

'Nem engedtem megszólalni. Nem akartam tőle semmilyen magyarázatot. Tudta, hogy mit tett és tudta, hogy videóm van róla. Biztos akarok lenni abban, hogy más családdal nem teszi ugyanezt, vagy akár egy másik 5 vagy 3 éves kislánnyal.' - mondta az apuka.

 
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!