Nagyon megalázó volt! Hetekig hülyén éreztem magam...!



Te is belefutottál már ellenőrzésbe a pénztár elhagyása után?  NEM VAGY KÖTELES ALÁVETNI MAGAD! Elmondjuk, mit tehetsz!

Egy SPÁROS kellemetlen élményét osztotta meg másokkal egy hölgy. Nagyon sok hozzászólás és észrevétel érkezett. Sokakat felháborít, amikor tételesen végigellenőrzik a blokkon szereplő árukat - természetesen mások szeme láttára. Íme egy másik megtörtént eset, és a módszer, amivel elkerülhető a kellemetlen ellenőrzés.

"Velem a KIKÁ-ban csinálták ezt. 2 db kisebb szőnyeget vettem. a pénztáros vacilált az árcédula fölött, fizettem, majd átkötöttem a szőnyegeket a csomagoló asztalon, mert gyalog kellett hazavinnem. mikor végre hónom alá vettem a szőnyegeimet a "biztonságos", aki a kifizetést és a csomagolásomat is szemmel kísérte, hozzám lépett és kérte a blokkot ellenőrzésre. ...szőnyeg kicsomagolását kérte, megnézte rajta az árat, én meg ott feszengtem kínosan.
mivel rendben találta (nem tudom, mire számított), ismét összekötöttem a szeme előtt kifizetett szőnyegeimet és hetekig hülyén éreztem magam. hetekig? Ez évekkel ezelőtt történt és még ma is bánt!

JÓ HA TUDOD! Vásárlói ellenőrzést csak arra kijelölt helyen lehet véghezvinni, és csak akkor, ha biztos a lopás. A biztonsági őr dolga hogy figyelje a vásárlókat, ha nincs operátor, aki kamerákon keresztül figyelhetné őket. 

Minden boltban lehet nemet mondani az ellenőrzésre! Nem vagy köteles megvárni a tételes ellenőrzést. Ha kéri a blokkodat, mond azt, hogy eldobtad! Így még lehetőségük sincs macerálni!

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!