Már 5 éve zajlik a pereskedés!Temetése után öt évvel végre eldől Komár László hagyatékának sorsa. Az ügy azért húzódott iyen sokáig, mert az énekes második házasságából született fia és negyedik frigyéből született lánya nem tudott megegyezni az énekes özvegyével.

Az énekes előző felesége két pert is indított az özvegy ellen, és mindkettő a hagyatékot érintette. Az egyikben a közösnek vélt ingóságok tulajdonjogának megállapítását indítványozta, a másikban pedig megtámadta Komár dél-budai házának adásvételét, de mindkét pert elveszítette. A Blikk információi szerint most az özvegy is lemondott arról, hogy a 17-18 milliós hagyatékból vonják le a temetés költségét és azt az általa végtörlesztett frankhitelt – a három együtt összesen nagyjából 5 millió forint volt –, amelyet Komár még korábban vett fel. Ezzel pedig végre lezáródott a hagyatéki ügy.

'Még sosem éreztem ehhez hasonló megkönnyebbülést. Nem tudom, meddig tudtam volna még elviselni, hogy nem teljesíthetem néhai férjem végakaratát' – válaszolta a lap megkeresésére Komár László özvegye és teljes jogú örököse, Krisztina.

Ez azért is döntő fordulat az 5 éve rákban elhunyt énekes öröksége szempontjából, mert amíg nem született megegyezés, az özvegy emlékkoncertet sem szervezhetett és nem hagyhatott jóvá. Bár a táncdalénekes érvényes végrendeletben kérte feleségét, hogy dalai­nak viselje gondját, az özvegynek eddig erre nem volt joga. Forrás
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!