A rendőrség egyelőre nem tudja vezetett a 22 éves nő és 2 éves gyermeke halálához.



Egyelőre még nem tudni, hogy bűncselekmény áldozata lett-e az a fiatal, 22 éves nő, akinek holttestét egy 2 éves gyermekével együtt találták meg Várpalota külterületén. 

A  Veol.hu cikke szerint Várpalota külterületén pénteken egy 22 éves nő és egy 2 éves kisfiú holttestére bukkantak. A nő 21 éves párjához mentőt kellett hívni. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy gyilkosság történt-e.

A rendőrségre 2018. szeptember 28-án 10 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy nő és egy gyermek holttestét találták meg egy Várpalota közeli ingatlanban.

A Veol.hu a kettős tragédiáról pénteken, a déli órákban egy olvasójától értesült.

A tragédia körüli területet a rendőrök lezárták. Zokogott, arcát két kezébe temetve, a fűbe lerogyva üvöltött a fájdalomtól egy fiatalember. Ő a meghalt 22 éves nő élettársa, és a szintén elhunyt két éves kisfiú édesapja. Mentőt hívtak hozzá, mert olyan rossz állapotban volt a történtek miatt.

Falusi Józsefné, a férfi édesanyja megrendülten arról beszélt, a Komárom-Esztergom megyei Mocsán élnek, és volt férjével együtt éppen orvosnál voltak, amikor telefonáltak nekik, hogy nagyon nagy baj van. Azt közölték velük, hogy 21 éves fiuk csütörtök óta nem éri el élettársát. 'Ma reggel írt valaki a fiamnak egy üzenetet, hogy hívja fel, mert gond van. A fiam ezt megtette, amikor megtudta az illetőtől, hogy a házban, amelyben a fiatalember családjával lakott, be vannak törve az ablak.' Falusiné beszélt arról, hogy tudomása szerint a nőnek szétverték a fejét, és a kisgyereket is megtalálták. Az asszony elmondta, pénteken költöztek volna fia és családja Komárom-Esztergom megyébe, mert ott a fia jó állást talált. Gyanúja szerint szerelmi bosszú miatt történhetett a borzalmas eset. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!