A Bikini frontembere most már nem tűri tovább.



D. Nagy Lajosnál betelt a pohár, perel! Az RTL Klub ugyanis az X-Faktorban újra előhúzta a kalapból azt a férfit, aki azt állítja, hogy D. Nagy gyereke. Teszik ezt úgy, hogy a zenész és a gyerek anyja is a nyilvánosság előtt cáfolta, hogy bármi közük lett volna egymáshoz.

A Bikini frontembere azt hitte, hogy véget ér az évek óta tartó őrület, és többé nem csinálnak újabb műbalhét abból, hogy Martonosi Balázs évek óta azt állítja: ő a törvénytelen fia. Az RTL Klub azonban meghívta a fiút az X-Faktorba. Elhitették vele, hogy minden esélye megvan arra, hogy bejusson a tehetségkutatóba és ezzel bebizonyítsa, hogy „örökölte apja tehetségét”. A csatorna a műsorajánlókban már hirdeti is Balázst, így minden jel arra utal, hogy nem hagyják ki a megalázó jelenetet.

'Én ugyan nem láttam az adás reklámját, de többen említették, hogy Balázs is belekerült és megint elmondta, hogy szerinte ő az én fiam. Ez hazugság, a kérdés egyszer és mindenkorra tisztázódott a nyáron, tehát ha szombaton valóban adásba is kerül, az hatalmas szemétség az RTL Klubtól, amit már nem nyelek le! Elég volt abból, hogy hazug módon rám akarnak fogni egy gyereket! Nyilvánvalóan ezzel akarják felhajtani a nézettséget...'

Pert fogok indítani a csatorna ellen, és egyszer és mindenkorra pontot teszek a történet végére!
– jelentette ki a  Ripost szombati számában határozottan D. Nagy Lajos.  Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!