Hányszor fedezed fel a 868-as számot a képen?



Csak azok találják meg a 868-as számot többször is az alábbi képen mindössze 10 másodperc alatt, akiknek 110 és 125 között van az IQ szintje.

Az agynak állandó kihívásokra van szüksége ahhoz, hogy az idő múlásával is aktív maradhasson. Ezért olyan fontos, hogy olyan feladatokat végezz, amelyek igénybe veszik a megfigyelő és koncentrációs képességedet.

A következő feladat tökéletes lehet, hogy megtornáztasd az agyadat. A feladványt időkorlát is nehezíti, ha sikerül 10 másodperc alatt teljesítened, azt jelenti, hogy az IQ szinted 110 és 125 között van.

Teszteld magad!

Te hányszor fedezed fel a 868-as számot a képen? Ha sikerül egynél többet megtalálnod 10 másodperc alatt, akkor a kevesek egyike vagy!

Sikerült?

Megtaláltad a 868-as számot többször is ilyen rövid idő alatt? Ha igen, gratulálunk!

Az agyad igazán aktív és irigylésre méltóan figyelmes vagy, ezt nem sokan mondhatják el magukról. Ha csak egyszer sikerült megpillantanod a keresett számot, ne csüggedj, ez csak azt jelenti, hogy több gyakorlásra van szükséged, és hamarosan sokkal jobban mennek majd az ehhez hasonló feladatok. Az alábbi mezőt kijelölve láthatod a számot, hogy hányszor volt a 868 a képen.
3, de ha oda vissza olvasva  2 számak vesszük, akkor 6
Sikerült?

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!