Úgy derült ki, hogy a kislány lerajzolta, hogyan erőszakolták meg.Az 5 éves brazil kislánynak borzasztó megpróbáltatásokat kellett kiállnia egy perverz pap miatt. Szegényke beszélni sem tudott a fájdalmairól, és csak akkor derült ki minden, amikor lerajzolta, hogy mit tett vele a férfi.

Mint kiderült, ő is egy volt az 54 éves Joao da Silva atya tanítványai közül, aki angolt tanított a gyerekeknek. De mostanra kiderült, hogy más, borzalmas dolgokat is tett...

A kislány szüleinek először az tűnt fel, hogy az életvidám gyerekük egy ideje félénk és visszahúzódó lett. Később a kislány többször is kérte a szüleit, hogy ne küldjék őt a pap óráira. A furcsa hangulatváltozás miatt a szülők egy pszichiáterhez vitték, aki arra jutott, hogy valaki szexuálisan zaklatja a gyereket. Azt tanácsolta a szülőknek, hogy nézzék át a kislány szobáját és holmijait, hátha találnak valami erre utaló nyomot.

Aztán amikor kinyitották a kislány egyik tankönyvét, szinte sokkot kaptak. A könyvben az volt lerajzolva, hogyan erőszakolta meg a pap a kislányt.

Forrás: Mirror

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!