Puskás Peti és Gáspár Laci nem bírta visszafogni magát. RTL teljesen lejáratja magát.



Túl vagyunk az idei X-Faktor első élő adásán, nem ment le balhé nélkül. Szekér Gergő értékelésekor veszett össze a zsűri. Puskás Peti azon akadt ki, hogy Gáspár Laci beszólt neki: nem tartja zenésznek.

'Ha lenne füle, hallaná a hibás hangokat”. Puskás Petinél kiverte a biztosítékot, hogy az adás alatt másodszor kérdőjelezi meg szakértelmét a mentortársa.

Percekig vitáztak, miközben a másik két mentor tehetetlenül ült. Nem beszélve szegény versenyzőről, aki teljesen összezavarodott.

Az új szabályok szerint futó első élő show-ból végül hárman estek ki. Gáspár Laci egyik mentoráltja, Urbanovics Vivien, illetve Radics Gigi két mentoráltja, Balog Janó és Ölveti László.

Az adás kapcsán rengeteg kritikai észrevétel hangzott el a nézők részéről. Íme egy közülük:

'Röhej, amit ez a zsűrinek titulált négy emberke művel!!! A jelzőim; primitív, unintelligens, viselkedés zavaros, pökhendi /lásd: Petikét, Alexkét, Gigike jelentéktelen hozzászólásai, csupán a borzalmas ruhával virít , Lacikának egy mondatából, esetleg egy szó, ha érthető!!!/ Az, hogy az utóbbi kettő remekül énekel az jó, de a többivel együtt a szakmai hozzáértésük O!!!! A versenyzőkről nem is beszélve, tragikomikus!!! RTL teljesen lejáratja magát!!! A műsor színvonalát, sokban emelné zsűri hozzáértő, komolyan megfogalmazott kritikái, ahogy annak idején Alföldi, Keresztes, Szikora, Malek, és sajnos a többiek neve nem jut eszembe! Ők, valóban építő kritikákat fogalmaztak meg, és nem alázták meg a jelentkezőket, és nem röhögték ki őket!!! Szerintem a komoly művészek, azért nem fogadták el a zsűrizést, mert Ők már nem láttak potenciát a X-faktorban, és milyen igazuk volt!!!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!