A műsorvezető nem sok mindenre emlékszik...Borbás Marcsi elmondta, azért ilyen ember ő, mert egyszer már vége lett az életének, és a klinikai halál állapotába került vissza, mert újra kellett őt éleszteni...

Marcsi egyébként boldog és kiegyensúlyozott, de sok mindenen keresztülment ahhoz, hogy idáig eljusson. Gyermekkorában sokat szenvedett, mert perforálódott a vakbele, aztán annak a szövődményei miatt is éveket kellett kórházban töltenie.

'Öt-hat éves korom között voltam bent. Hogy lehetett kibírni? Nem tudom. A Jóisten nagyon jó. Úgy teremtett meg minket, hogy a rosszra vagy a fizikai fájdalomra nem tudunk visszaemlékezni. Tudod, hogy fájt, de nem tudod magadban újra felidézni a fájdalmat' - mesélte el Borbás Marcsi a szenvedésekkel teli időszakot. A műsorvezető nem sok mindenre emlékszik azokból az időkből, de egyvalamire igen, amikor meghalt a műtőasztalon.

A klinikai halál állapotába kerültem, újra kellett éleszteni.

A végtelen nyugalomra emlékszem csak belőle. Nem értettem, hogy miért ideges minden orvos körülöttem, miközben én nagyon nyugodt vagyok. Valószínűleg ez is befolyásolja a jelenlegi habitusomat, hogy átéltem egy ilyet' - mondta a népszerű műsorvezető.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!