"Rengeteg hibám van, problémáim, bajaim persze, de egy cseppet sem érdekel."A 85 éves Bodrogi Gyulát idén már másodszor ismerték el életműdíjjal. Pár héttel ezelőtt a Filmakadémia, a napokban pedig a Magyar Művészeti Akadémia tüntette ki kiváló munkájáért - írja az nlc.hu.

“Nagyon jólesik az elismerés, azonban az igazi boldogság az, hogy színpadon lehetek!” – mondta a díjakról Bodrogi, aki fiatalon nem is akart színész lenni.

A Kossuth-díjas színésznek esze ágában sincs pihenni, sőt. Mint elárulta, szinte az egész nyarat végig fogja dolgozni. “Nem tartom magam olyan fontosnak, hogy magammal foglalkozzak. Rengeteg hibám van, problémáim, bajaim persze, de egy cseppet sem érdekel. Ha mégis valami baj van, elmegyek, kijavítanak, legalábbis eddig mindig sikerült. De az is igaz, hogy nem gyakran voltam és vagyok beteg, hála az égnek” – nyilatkozta a Blikknek a színész.

“Amíg csak lehet, amíg képes vagyok rá, amíg élek, játszanék. Nem kívánom a nyugdíjat, sőt! Van bennem bőven erő és vágy a munkára”.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!