Bőny és Győr között karambolozott a két autó.



Mindketten banaiak voltak, szörnyethaltak a helyszínen. Májusban volt a ballagásuk.

Szombaton délután Bőny és Győr között karambolozott két autó, a Volkswagent vezető, banai 18 éves fiú és utasa, gyerekkori barátja és egyben volt osztálytársa szörnyethaltak a helyszínen, számol be a tragédiáról a Kisalföld. A másik kocsiban ülők már túl vannak az életveszélyen.

A Volkswagen nem sokkal az autópálya előtt, egyelőre tisztázatlan okból áttért a szemközti forgalmi sávba és a szembejövő Seatnak vágódott. A két 18 éves barát oldalról kapta a végzetes ütközést. A lap azt írja, a kocsi sofőrje egyke gyermek volt. A fiúk gyermekkoruk óta ismerték egymást, a győri Bercsényi-iskolában egy osztályba is jártak. Májusban volt a ballagásuk.

A lap által megkérdezett helyiek azt valószínűsítik, hogy a fiatalok szórakozni indulhattak Győrbe. Az autót vezető fiú édesanyja sokkot kapott, amikor meghallotta a borzalmas hírt, és ellátásra szorult.

A Seat vezetője és utasa is megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A sofőrt, egy 38 éves férfinek eltört a kulcscsontja, a mellette ülő 35 éves nő azonban súlyos végtag- és hasi sérüléseket szenvedett.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!