Az ő üzenetire sem válaszol Fanni.



Barátnője többször kérlelte Fannit, hogy rendezze kapcsolatát édesanyjával, és ne bízza élete fontos ügyeit kizárólag Péterre. A férj a jelenlétében emelt kezet a szép modellre. 

„Anya! Könyörgök, hagyj békén! Mi a célod? Nem látod, hogy boldog vagyok a férjemmel?” „Félek az anyámtól. Gyámság alá akart helyeztetni!” – ilyen kijelentéseket olvashattunk, amikor a kedd reggeli a Mokkában Weisz Fanni és férje reagált a róluk szóló hírekre.

 Szabadi Diána szintén hallássérült, aki 15 éves kora óta ismeri Fannit.

– Nagyon sokat beszélgettünk, és nagyon jóban lettünk az évek során, de két hónapja az én üzeneteimre se válaszol. Engem is meg akart hívni az esküvőjére, de végül nem kaptam meghívót. Utoljára Szegeden találkoztunk Fannival tavaly októberben, akkor öt napot volt nálunk Petivel. Az egyik este azonban sokkoló eset történt: amikor Fanni evett, és mi jeleltünk, Peti hátulról, minden ok nélkül hátba ütötte. Normális vagy!? Mit ütöd a hátam Dia előtt? – jelelte Petinek. Nagyon furcsa és felháborító volt ez a viselkedés – emlékezett Dia.

Az aggódó barátnő igyekezett több tanáccsal ellátni barátnőjét, aki látszólag ezt elfogadta, de aztán – ahogy a családtagjaitól – tőle is teljesen eltávolodott.

– Régen egy bájos, barátságos lány volt, most mindenkivel ellenséges, ez nem az a Fanni, akit gyerekkorom óta ismertem. Miután kiderült, hogy a Csend hangja programot se folytatja, felajánlottam Áginak, hogy segítem a jó ügyet, járhatunk együtt az ország iskoláiba. Nem értem, Fanni miért lépett ki belőle, remélem meggondolja magát – tette hozzá Dia. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!