Nem akarta tovább tűrni a gúnyolódást.A 13 éves ifjabb Schobert Norbert két éve döntött úgy, otthagyja azt az iskolát, ahol addig tanult, ugyanis annak ellenére, hogy a tanárokkal és az oktatás színvonalával meg volt elégedve, egy-két osztálytársa piszkálta őt.

„Néhányan a szüleim ismertsége miatt bántottak, ami nagyon rosszul esett. A végére elegem lett, ezért a 4. osztály elején megkértem anyáékat, hadd járjak másik iskolába” – mondta a Story-nak a fiú, aki végül egy leányfalui suliban folytatta tanulmányait.

Norbit végül befogadták, noha elmondása szerint akkor még duci volt. „Nagyon jó fej gyerekek járnak ide, akik a kezdetektől bátorítottak, hogy nyissak feléjük, és nagyon kedvesek a tanárok is” – számolt be a fiú.

Norbert azóta kemény munka árán ledolgozta a felesleget.

„Leszoktam az egészségtelen ételekről, illetve sportolni kezdtem. Eleinte fociztam, majd a vízilabdára váltottam, amit ma már versenyszerűen űzök. Mindennap járok edzésre, hetente kétszer crossfitre is, heti 2-3 alkalommal pedig anyával futni” – árulta el a kis Norbi. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!