"Maradj is ott Timi! Van elég sajátlábon álló ingyenélő ebben az országban! Legalább eggyel kevesebb lesz!"



Vajna Tímea internetes bejegyzése nyomán adta hírül a sajtó: a filmügyi kormánybiztos felesége magánrepülővel vitte orvoshoz a cicáját Los Angelesbe. Ahogy várható volt, sokaknak kinyílt a bicska a zsebében.

Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselő sem hagyta szó nélkül a hírt, és közösségi oldalán fejtette ki Cili cicával és gazdájával kapcsolatos véleményét: 

'Vajna Cilike ( Sanel ) jó helyre született, neki bejött az élet. Nagy villák, milliós órák, úszómedencék és szaunák, kényelmes limuzinok, exkluzív éttermek, luxus utazások, magánrepülő, siker, fény, csillogás, szóval minden, ami jár a NER egyik kitüntetett tagjának... 

A fideszes idillt, egy csúnya betegség árnyékolta be. Vajna Cilinek vesebántalmai voltak, de sebaj, a fidesz elit tagjának luxus VIP egészségügyi ellátás jár, ezért Cili cicát magánrepülővel viszik gyógyulni.

Cili, a macska, sokkal többet ér a NER-nek, mint egy átlag ember, hiszen mindenki annyit ér, amennyit lopott, amennyije van...

Addig míg 30 ezer ember hal meg évente, csak azért mert nem kap megfelelő egészségügyi ellátást, míg magyar emberek milliói rettegnek, hogy mi lesz velük, ha kórházba kerülnek, míg fél millió ember napi szinten nem kaphat háziorvosi ellátást, addig csak annyit tudok ide írni: 

- Maradj is ott Timi! Van elég sajátlábon álló ingyenélő ebben az országban! Legalább eggyel kevesebb lesz!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!