Kell ennél szebb történet? Arab, körözi az interpol, és Orbán Viktor szomszédja! Ja, és üzletel a kormánnyal...



Az interpol is körözi Orbán Viktor arab szomszédját, aki ráadásul a kormánnyal is üzleti kapcsolatokat ápol!
Ghaith Pharaon, a kormánnyal több szálon is üzleti kapcsolatokat ápoló szaúdi üzletember érdekeltségébe tartozó cég vette meg az Orbán Viktor szomszédságában lévő 573 m²-es villát, és a vele szomszédos Cinege utca 6. szám alatti telket is.

A történet nem csak azért pikáns, mert a villa Orbán Viktor házával szemben van, és nem is csak azért, mert potenciális arab bevándorló is lehetne az illető, hanem még ráadásul a kormánnyal is jó üzleti kapcsolatokat ápol! Sőt, még Orbán Viktor veje, Tiborcz István is üzletel vele, akivel közösen szerezték meg a Postabank régi székházát a József nádor téren, egy titokzatos luxushotel-beruházás kapcsán.
Talán még az is elképzelhető, hogy esténként a miniszterelnökkel kvaterkázva beszélik meg az aktuális migráns helyzetet. és a tennivalókat…?

Az sem elhanyagolható tény, hogy a céginfó adatai szerint a 2015-ben bejegyzett cég árbevétele 0 Ft, pedig ehhez az ingatlanvételhez biztosan kellett pár milliárd! Ugyanis a hivatalos vevő a Pharaon-Delta Kft, aminek a tulajdonosa Ammar M. Abu Namous, aki Ghaith Pharaon ügyvédjeként az összes magyarországi cégét vezeti.

Ghaith Pharaon korábban a Bank of Credit and Commerce International vezetője volt. A bank az amerikai szenátus vizsgálóbizottságának jelentése szerint az alábbi bűncselekményeket követte el:
csalás, pénzmosás, vesztegetés, fegyverkereskedelem, terrorizmus támogatása, nukleáris technológiával való kereskedés, valamint prostitúció és illegális bevándorlás elősegítése.

E szép lista miatt Pharaont az Interpol még most is körözi!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!