"Itt még többre van szükség, fogjunk össze értük! Aki, amivel tud, segítsen! ..."Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán tette közzé a felhívást:

Segítsünk, hogy újra legyen otthonuk! 2016. június 25-én egy gázrobbanás következtében a Polgári Mentőállomáson dolgozó Vámosi Attila gépkocsivezető bajtársunknak és családjának szinte mindene odaveszett. A házukat, a bútoraikat és ezekkel együtt az életük munkáját veszítették el egy pillanat alatt. Vámosi Bajtárs feleségével és két gyermekével most a rokonoknál él, de a jövőjük teljesen bizonytalan.

Az OMSZ a Közalkalmazotti Tanács kezdeményezésére, Főigazgató bajtárs döntése alapján 800 ezer forint támogatást nyújt Vámosi bajtársnak, aki 25 éve az Országos Mentőszolgálat kötelékében dolgozik. A MÖSZ is besegít, de itt még többre van szükség, fogjunk össze értük, aki, amivel tud, segítsen! 
Az Országos Mentőszolgálat kezdeményezésére a Mentődolgozók Önálló Szakszervezete pénzforgalmi számlát nyitott, melyre várjuk a segíteni tudó és akaró bajtársak, illetve magánszemélyek és cégek adományait. A pénzforgalmi számla száma: 11784009-21196494, számla elnevezése: Mentődolgozók Önálló Sz. Adomány SZLA. Amennyiben valaki más módon, például a helyreállításban végzett, saját szakmunkájával tud segíteni, jelentkezését szívesen fogadjuk. A Bajtársunk megsegítését, az egyéb felajánlásokat Szőke Ferenc koordinálja, mobilszáma: 0670/ 362-4786.

► KÉRJÜK LÁJKOLD, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!