Meglepő: így él ma Utasi Árpi.



Mesét már csak kedvtelésből mond Utasi Árpi, akit 12 évvel ezelőtt ismert meg az ország, amikor megnyerte az egyik tehetségkutató versenyt.

A vajdasági Árpi az RTL Klub 2007-es Csillag születik tehetségkutató versenyének győztese. Kilencéves korában kezdett el mesemondással foglalkozni. A falubeli könyvtárosnő fedezte fel, és ő készítette fel szerepléseire. A tehetségkutatót a közönség szavazatai alapján ő nyerte meg. A főnyeremény egy gépkocsi volt, és egy éven át havi 1 000 000 forint. A vetélkedő megnyerése után Veszprémben élt, ahol az Indul a bakterház című darab főszereplője volt.

Árpi 26 éves - korábban egy malomban dolgozott, jelenleg egy kecskeméti gyárban elektronikus alkatrészeket szerel össze. Munkásszállón lakik.  Így nyilatkozott a Ripostnak:

'Körülbelül két hónapja dolgozom itt, Kecskeméten, miután a malom sajnos csődbe ment. Gondoltam egyet, és elhatároztam, hogy a nyakamba veszem a várost! Persze amilyen gyakran csak tudom, meglátogatom a szüleimet Csantavéren. ' Árpi, aki annak idején a nyereményautó árából egy öreg házat vett, az első helyért járó díjat pedig befektette. Hat és fél hold földet vásárolt belőle, amit kiadott haszonbérbe. Ez a föld még mindig megvan, igaz.

Így mond ma mesét Utasi Árpi:

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!